Το κατάστημά μας

Στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της πλατείας Ναυαρίνου δημιουργήσαμε το «Αρωματοπωλείον and more » , ο χώρος μας προσφέρει μεγάλη γκάμα αρωμάτων. Στο κατάστημα μας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη διαδικασία επιλογής χύμα αρώματος τύπου επώνυμων αρωμάτων. Τα αρώματα μας προέρχονται από τη Γαλλία αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα και η διάρκεια τους.

 

Αρώματα, τύπου επώνυμων αρωμάτων. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικές και δεν απεικονίζουν το προϊόν που αγοράζετε. Σας στέλνουμε χύμα αρώματα τύπου επώνυμου σε συσκευασία μπουκαλιού με βαποριζατέρ.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να  επιλέξετε την κατηγορία του αρώματος που θέλετε για το άρωμα σας.

Parfum: Πρόκειται για το άρωμα στην πιο καθαρή εκδοχή του (με περιεκτικότητα αρωματικών ενώσεων 20-40%), γι’ αυτό και είναι φυσικά πιο ακριβό και πιο έντονο. Αν επιλέξετε ένα parfum, χρησιμοποιήστε ελάχιστη ποσότητα (μία σταγόνα στο κάθε αφτί είναι αρκετή). Διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον δυσάρεστο για τους γύρω σας.

Eau de Parfum: Είναι εξίσου έντονο, αλλά έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε αρωματικές ύλες (12-20%), γι’ αυτό διαρκεί λιγότερο από το parfum.

Eau de Toilette: Είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία, γιατί είναι κατάλληλη για πρωινές και απογευματινές ώρες και για καθημερινή χρήση. Η περιεκτικότητά του σε άρωμα είναι 8-12%.

Eau de Cologne: Είναι γνωστό και ως νερό της Κολονίας ή αλλιώς κολόνια. Δημιουργήθηκε το 1806 από τον γάλλο αρωματοποιό Jean-Marie Farina και είχε τεράστια επιτυχία. Η κολόνια διαρκεί ελάχιστα (η περιεκτικότητά της σε άρωμα κυμαίνεται στο 2-5%), αλλά αφήνει την ωραιότερη αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς από τα υπόλοιπα, γι’ αυτό και είναι ιδανική για το καλοκαίρι. Επίσης, είναι και η πιο οικονομική κατηγορία.

Η δοκιμή αρώματος ενδέχεται να έχει και θεραπευτικές ιδιότητες για την ψυχική μας κατάσταση. Η επιλογή αρώματος είναι ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων. Πολλοί όμως ήδη θα έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε πάνω στο θέμα του κόστους, της τιμής του. Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε  ανδρικά και γυναικεία χύμα αρώματα τύπου επώνυμου.

Συμβουλές για τον τρόπο επιλογής Αρώματος

  • -Αν και υπάρχουν εκατοντάδες αρώματα στην αγορά, η διαδικασία επιλογής δεν είναι τόσο δύσκολη. Κατ’ αρχάς, πρέπει να σκεφτούμε ποιες είναι οι αγαπημένες μας αρωματικές νότες : οι φρουτένιες , οι λουλουδένιες , οι ανατολίτικες ;  Η απάντηση θα μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε στη σωστή κατεύθυνση.
  • -Δοκιμάζετε πάντα το άρωμα στο δέρμα σας. Κάθε μυρωδιά αναπτύσσεται διαφορετικά στον καθένα μας.
  • -Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζετε τα αρώματα και τις περιστάσεις. Για παράδειγμα θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας εάν θέλετε ένα άρωμα για την δουλειά, για το βράδυ ή για μια ειδική περίσταση.
  • -Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο  που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του.
  • -Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων.
  • -Καλό είναι να μη δοκιμάζουμε πάνω από 2-3 αρώματα τη φορά, γιατί διαφορετικά το πιθανότερο είναι να ζαλιστούμε.
  • -Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα.
  • -Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων το δέρμα δεν μπορεί να κρατήσει ένα άρωμα και εξαφανίζεται μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Αυτό ίσως να εξαρτάται από το δέρμα που παράγει ένα υψηλό επίπεδο σμηγματογόνων ουσιών. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. 

 

Σας περιμένουμε από κοντά να επιλέξετε το δικό σας άρωμα!!

 

Στο κατάστημα μας στην Πλατεία Ναυαρίνου 12 (στο Πάρκο), θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες κρέμες περιποίησης προσώπου, προϊόντων περιποίησης σώματος, χειροποίητα  σαπούνια , αρωματικά  χώρου (έλαια , στικ, κεριά).

Αρώματα άριστης ποιότητας, τύπου διάσημων αυθεντικών  αρωμάτων. Όλες οι γνωστές μάρκες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα αρώματα πωλούνται σε γυάλινα μπουκαλάκια των 30, 50 και 100 ml.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

·         30 ml= 6.00€

·         50 ml= 9.00€

·         100ml= 14.00€

*Εαν θέλετε περισσότερη ένταση στο άρωμα ή ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να ζητήσετε να σας βάλουμε επιπλέον ml. Κάθε επιπλέον ml κοστίζει 0,45 ευρώ.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.